2008-07-10

Gamla tangentbord i fuktigt klimat

Jag har just gjort en ganska äcklig upptäckt. Ni vet det där grufset som brukar lägga sig som en fin patina över tangentbord och möss över tiden hemma i Sverige? Det verkar luckras upp i en varm och fuktig miljö, så att det i princip går att torka bort! Varför är det ”ganska äckligt”? Jo, för då ser man hur mycket det är...

Jag anar ett nytt användningsområde för större humidorer!

3 kommentarer:

Kielo sa...

Hallo Markus!
Nu lyckades du allt att använda ett ord som jag var tvungen att slå upp och som jag som icke rökare inte visste att sådana fanns ens en gång. Humidor. Tack för ordet, det vill säga detta ord. Jag skall infoga det i briljeringssamlingen.
Kram Mamma K.

Rikard sa...

Visserligen slingrar sig dessa senaste två ämnen varmt om mitt hjärta, men man frågar sig om det är så illa ställt att alla läsare finner intresse i att läsa dem.

Jenny kanske bör se över dina inlägg innan du trycker på publish.

Undvik helst "space museum" eller vad det heter. Jag tycker en promenad genom kow loon slår det vilken dag som helst.

En mystisk sak jag märkte var att det inte finns några internetcafén i hela staden. Stämmer det eller har ni hittat heliga graal?

Markus sa...

Jenny låter mig publicera nästan vad jag vill under förutsättning att "nörderietiketten" läggs på inlägget... :-)

Internetcaféer är precis som du säger helt frånvarande, däremot kan man köpa WiFi-krediter med hjälp av en mobiltelefon (accesspunkter finns i varje telefonkiosk, och mer därtill).

Roger, skippa Space Museum om det inte är det sista vi inte redan sett! :-) (Och då kanske det är dags att börja om från början ändå)