2008-11-10

Vi är kvar!

Ber om ursäkt för det något sporadiska bloggandet på sista tiden - vi har haft föräldrabesök i två veckor (de åkte i lördags) och därför rätt fullt upp. Tiden springer iväg och det är bara drygt fem veckor kvar nu. Saker som har hänt här är att 1) det har blivit kallare, som i "vi kanske borde köpa ett täcke" och "oj, man borde haft en tröja på sig" och 2) julpyntet har börjat komma upp. Det har det säkert hemma i Sverige också, men jag har en känsla av att denna kitschälskande stad kommer att överträffa sig själv när det gäller glitter, bling-bling, granar i konstiga färger och bisarra tomtefigurer.

Tiden innan vi åker hem är fylld av besök, och det lär bli många turer upp på Victoria Peak framöver. När föräldrarna var här såg vi om en del saker, men det blev också en hel del nya upptäcker för oss, som exempelvis en båttur för att se de utrotningshotade och väldigt charmiga rosa delfinerna i Pärlflodsdeltat nära Hongkong flygplats, och en dagsutflykt till Macau, som inte var som jag hade väntat mig.

Vi har ju utlovat bilder från vår Sydostasienresa, så lite sent om sider kommer nu mer av den varan. Och jag ska försöka bli duktigare på att skriva inlägg här framöver.

Inga kommentarer: